1
/
15
Rukkileib on ....
2
/
15
Vältida tuleks kooke, mille valmistamisel on kasutatud ....
3
/
15
Nisu ja teised teraviljad võivad ....
4
/
15
.... pagaritooteid, pirukaid, mett ning kõiksuguseid kondiitritooteid.
5
/
15
Riisijahust valmistatud leib on tavaliselt ....
6
/
15
Küpsetisi, mis on glasuuritud või sisaldavad rohkelt suhkrut ....
7
/
15
Tegelikult põhjustab enamikul patsientidest riis teraviljadest kõige ....
8
/
15
Maksa ....
9
/
15
Liha söövate patsientide jaoks on pehme taine veiseliha, kana ja kalkun ....
10
/
15
.... sealiha ja sealiha tooteid.
11
/
15
Akuutsete või põletikuliste haiguste puhul on loomsete valkude söömine ....
12
/
15
Värsketest kaladest .... ahven, meriahvenate perekond, makrell, aloosade kalaperekond ja väiksed jõekalad, samuti tuunikala ja lõhe.
13
/
15
Piimatooteid, juustu ja võid ....
14
/
15
Kõiki koorikloomi ....
15
/
15
Jäätis ....