/ Õigeid vastuseid oli Vigu oli

1 / 15
Rukkileib on ....
2 / 15
Vältida tuleks kooke, mille valmistamisel on kasutatud ....
3 / 15
Nisu ja teised teraviljad võivad ....
4 / 15
.... pagaritooteid, pirukaid, mett ning kõiksuguseid kondiitritooteid.
5 / 15
Riisijahust valmistatud leib on tavaliselt ....
6 / 15
Küpsetisi, mis on glasuuritud või sisaldavad rohkelt suhkrut ....
7 / 15
Tegelikult põhjustab enamikul patsientidest riis teraviljadest kõige ....
8 / 15
Maksa ....
9 / 15
Liha söövate patsientide jaoks on pehme taine veiseliha, kana ja kalkun ....
10 / 15
.... sealiha ja sealiha tooteid.
11 / 15
Akuutsete või põletikuliste haiguste puhul on loomsete valkude söömine ....
12 / 15
Värsketest kaladest .... ahven, meriahvenate perekond, makrell, aloosade kalaperekond ja väiksed jõekalad, samuti tuunikala ja lõhe.
13 / 15
Piimatooteid, juustu ja võid ....
14 / 15
Kõiki koorikloomi ....
15 / 15
Jäätis ....
Uuesti Edasi
Midagi on puudu või soovid lisada?